afra koomen - praktijk voor spirituele coaching

 

 


Combinatie healing en consult met gidsen

Er kan ook een combinatie worden gemaakt van een halfuursconsult met de gidsen om je diepgaand inzicht te geven in je situatie, gevolgd door een healing van ca. 30 minuten.

Het tarief is € 90 (incl. 19% BTW).
Afspraak: bel 023 - 561 81 01 ('s morgens van 9 tot 10 uur).

Healing

Een healing is zinvol als je oude bewustzijns-structuren wilt veranderen, bij lichamelijke en geestelijke klachten, vermoeidheid, stress, enzovoorts.

healing-Afra_KoomenDoor een healing wordt via mijn handen extra energie aan de aura (zie Aura-Soma) toegevoerd. Hierdoor worden blokkades in de energie opgeheven, en kan er een transformatie plaatsvinden in de diepere bewustzijnslagen waar gedachten en ervaringen opgeslagen liggen, die nu nog je leven beïnvloeden.

Samen haar mijn gidsen werkt Afra tijdens een healing in de aura. De gidsen leidenhaar naar de plaatsen waar ik energie ga doorgeven, en terwijl ik dat doe, zie ik dat er allerlei bewustzijnsstructuren worden getransformeerd. Hierbij komt vaak energie vrij in de vorm van lichamelijke gevoelens als rillingen, boeren, klanken en uitroepen die vrij worden gemaakt. Ik krijg er allerlei impressies bij, en de gidsen geven al doende ook vaak feedback op wat er gebeurt.

Net als bij de verbale consulten, gaan de Gidsen ook bij een healing naar de kern van het probleem en helpen dat te veranderen. Ik neem de informatie die tijdens de healing wordt gegeven ook op en je krijgt dit na afloop mee op een cd.

Een healing duurt ca. een uur.
Tarief: € 90 (incl. 19% BTW)
Afspraak maken: bel 023 - 561 81 01 (op werkdagen 's morgens van 9 tot 10 uur).

Loading