afra koomen - praktijk voor spirituele coaching

 

Diverse consulten

'Live' consult (Hoofddorp)

Een 'live' consult in de praktijkruimte in Hoofddorp geeft je de kans om direct in contact te komen met de gidsen. Ook is er ruimte voor spontane vragen. Dit heeft als voordeel dat je echt een gesprek met de gidsen hebt en op dingen in kunt gaan.

Een consult in de praktijk duurt circa een uur. De informatie wordt opgenomen en krijg je mee op CD.

Je kunt iemand meebrengen, b.v. je partner, een vriend(in) of een zakelijke relatie.


Het tarief voor een consult is € 120.
Het bedrag kun je contant voldoen.

 

Consult + healing (Hoofddorp)

Het is ook mogelijk een consult met de gidsen en een healing te combineren. De eerste 30 minuten wordt je situatie door de gidsen besproken, en kun je vragen stellen. Deze sessie wordt gevolgd door een healing van ca. 30 minuten.

Het tarief voor deze combinatie van persoonlijke informatie en healing is € 100. Het consult kun je contant voldoen.

Je kunt ook kiezen voor een langer gecombineerd consult: 45 minuten 'live' consult, gevolgd door 45 minuten healing.

Het tarief voor deze combinatie van persoonlijke informatie en healing is € 150. Het consult kun je contant voldoen.

Telefonisch consult (op afspraak)

Je kunt kiezen uit een telefonisch consult van 10 of 20 minuten. De gidsen gaan direct naar de essentie van de problemen en verhelderen die heel goed. Ze zijn zeer to-the-point, waardoor in 10 minuten al een belangrijke kwestie kan worden besproken, en soms een aantal. Wil je meer tijd en aandacht, of heb je een groter aantal vragen, dan is een 20 minuten consult op zijn plaats.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit consulten waar je per keer voor betaalt, of uit een abonnement, waarbij je voor 5 x 10 minuten betaalt, waar je dan naar behoefte gebruik van kunt maken.


Een consult via Skype is ook mogelijk.

Tarieven: € 30 voor een 10 minuten consult,
€ 60 voor een 20 minuten consult, of € 150 voor een abonnement.

Alle bedragen incl. 21% BTW

Klik hier voor details over betaling

E-mail consult

Een consult per e-mail geeft je de mogelijkheid om heel gericht vragen te stellen waar je een snel antwoord op wenst. Ook dan treedt Afra in contact met de gidsen. Een uitgebreide uitleg bij je vragen is niet nodig. De Gidsen begrijpen waar het over gaat. Een paar regels toelichting per vraag is voldoende.

Stap 1 Mail eenmalig maximaal 3 vragen naar consult@afrakoomen.nl

Stap 2 Maak € 60 *) over naar NL38 INGB 0007 9092 01, t.n.v. Praktijk voor Spirituele Coaching, Hoofddorp, o.v.v. 'consult per e-mail'. Vermeld ook je e-mailadres en datum van verzending van je e-mail.

Stap 3 Na ontvangst van het bedrag krijg je de antwoorden z.s.m. en in principe binnen 14 dagen**) gemaild.

* inclusief 21% BTW
** Grote drukte en vakantie uitgezonderd

Antwoorden op cd thuis gestuurd
Is het lastig voor je om naar de praktijk te komen, en je hebt toch veel vragen? Stuur je vragen dan per brief of per e-mail naar Afra. Zij beantwoordt deze vragen op een cd, die je thuisgestuurd krijgt.

Stap 1 Stuur al je vragen naar naar Afra Koomen, E-mail: consult@afrakoomen.nl
Post: Afra Koomen, Goudplaat 26, 2134 WK Hoofddorp

Stap 2 Maak € 90 *) over naar ING rekening NL38 INGB 0007 9092 01, t.n.v. Praktijk voor Spirituele Coaching, Hoofddorp o.v.v. 'consult per cd'. Vermeld ook je adres en datum van verzending van je vragen.

Stap 3 Na ontvangst van het bedrag krijg je de antwoorden z.s.m. en in principe binnen 14 dagen**) gemaild.

Online abonnement (10 of 15 vragen)
Je kunt een on-line coaching abonnement nemen voor 10 of 15 vragen. Naar behoefte mail je dan de vragen (nummer ze), en je krijgt z.s.m. per email antwoord. De kosten zijn € 15 per vraag, en bij een abonnement voor 15 vragen is de 15e vraag gratis.

Je vragen kun je stellen via e-mailadres consult@afrakoomen.nl
Maak het bedrag van je keuze (€ 150 of € 210) over naar giro nr. NL38 INGB 0007 9092 01, t.n.v. Praktijk voor Spirituele Coaching, Hoofddorp.
Halfjaar-traject (werken aan ontwikkeling)
Dit is een nieuwe mogelijkheid voor mensen die met de Gidsen aan bepaalde aspecten van hun ontwikkeling willen werken, individueel of als koppel. In 6 maandelijkse feedback- en coachingsessies wordt gericht gewerkt aan gewenste veranderingen, naar behoefte in combinatie met healing.

Waaraan kun je zoal werken? Het is net wat een issue is. Voor koppels kun je bijvoorbeeld denken aan aspecten van de relatie waar je samen aandacht aan wil geven. Individueel kun je denken aan het (verder) ontwikkelen van kwaliteiten zoals bijvoorbeeld zelfvertrouwen, samenwerken, aandacht voor communicatie, of een weg vinden met familiekwesties, het leren omgaan met bepaalde psychologische valkuilen, of het verwerken van traumatische ervaringen, rouwverwerking, et cetera.

Het tarief is € 500*. Dit bedrag kan in 2 termijnen worden voldaan.
*) Incl. 21% BTW

  Interesse? Neem contact op met Afra
Bedrijfsconsult
Het is voor de gidsen ook mogelijk informatie te geven aan bedrijven of bedrijfsteams. Informatie over ontwikkelingen binnen een bedrijf op alle niveau's kunnen in een bijeenkomst aan de orde komen.

Zo'n bijeenkomst kan gericht zijn op een actueel thema, maar kan ook ruimte bieden om spontane vragen te beantwoorden.

Denk je dat je team of bedrijf er baat bij zou kunnen hebben om met de gidsen te spreken, neem dan contact op via 023 -5618101 op werkdagen 's morgens tussen 09.00 en 10.00 uur.

 

Zie ook de pagina tarieven

Loading