afra koomen - praktijk voor spirituele coaching

 

 


Alles is bespreekbaar.
Wát, dat is aan jou! 

 


 

 

 

 

 

Onderwerpen

Veelbesproken thema's zijn:
(klik op een kleurvlak voor details)

Werk (o.a. werksituatie, carriere, coaching)


Je huidige werksituatie kan worden doorgesproken, maar ook je potentiële mogelijkheden. Dit kan heel praktisch zijn, zoals rond het opzetten van een eigen bedrijf. De consulten worden ook gebruikt voor supervisie of coaching.

Mensen uit allerlei beroepsgroepen hebben de gidsen daarvoor al geraadpleegd: kunstenaars en architecten, fotografen, journalisten, tekstschrijvers en andere communicatiedeskundigen, therapeuten - regulier en alternatief -, mensen uit het bedrijfsleven en de IT-wereld, de gezondheidszorg, het (hoger) onderwijs, pastoraal werk, et cetera.

Wonen (leefomgeving, kopen, verhuizen)

Je woonsituatie kan worden besproken, bijvoorbeeld aan de hand van vragen als:

- Hoe kan ik mijn woonruimte verbeteren?

- Is het goed om te verhuizen?

Ook vragen rond het kopen van een huis, zoals de financiën en de inrichting ervan, kunnen aan de orde komen.

De energie van het huis kan aan de orde komen, en hulpbronnen om deze te verbeteren.

En: welke kleuren en materialen kunnen je goed doen?

Relaties (liefde, vrienden, familie e.d.)

Over relaties geven mijn gidsen de informatie die je nodig hebt om te begrijpen wat er gebeurt en waarom. Wat is voor jou de beste weg in deze relatie, wat wil je in feite leren?

Alle aspecten van de relatie - zoals seksualiteit, communicatie, taakverdeling, e.d. - kunnen, zo diepgaand als je zelf wilt, worden besproken.

Behalve liefdesrelaties kunnen natuurlijk ook andere relaties aan de orde komen, zoals relaties met vrienden, familie, buren of collega's.


Gezondheid

Bij ziekte of andere klachten gaan de gidsen in op de achterliggende problemen. Ze doorzien de samenhang van lichaam en geest en geven informatie om je conditie te verbeteren. De informatie is helemaal op jouw situatie afgestemd, helder en praktisch.

Natuurlijke geneeswijzen
De gidsen kiezen waar mogelijk voor natuurlijke geneeswijzen, zoals kruiden, bloesemremedies, edelstenen, Aura-Soma, e.d., waarbij de werking precies wordt uitgelegd. Ook geven ze praktische tips, zoals over je dagindeling, bepaalde (yoga)oefeningen, et cetera.

Therapie

De gidsen begeleiden je zoektocht in therapieland en helpen je zicht te krijgen op wat de beste weg is voor jou. Ook zijn de sessies zelf in therapeutisch opzicht van grote waarde.
De consulten hebben een diepgaand effect op je persoonlijke ontwikkeling.

Tot in detail kunnen belangrijke ervaringen en relaties in je leven, van vroeger en nu, worden besproken - ook in energetisch opzicht.
Ook komt aan de orde hoe je nu verder aan je ontwikkeling kunt werken.

Een andere optie is om met de gidsen samen een periode te werken aan je eigen ontwikkeling. De mogelijkheden hiervoor vind je op de pagina Consulten / Halfjaar-traject

 

Dromen en andere bewustzijnsniveaus

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ook ervaringen los van het normale bewustzijn kunnen worden besproken. Wat gebeurde er bij ongewone psychische ervaringen, zoals bij het gebruik van bewustzijnsverruimende middelen? Of in een psychose? En hoe kun je ermee omgaan?
Overlijden dierbaren

Het afscheid van geliefde personen is vaak moeilijk te aanvaarden en te verwerken. De gidsen kunnen je helpen te begrijpen wat er gebeurde en waarom.
Ook geven ze informatie over hoe het nu is met de betreffende personen (deze spreken dus niet zelf).

Vorige levens

Er kan informatie worden gegeven over vorige levens. Hierbij gaat het gewoonlijk over leerprocessen door de verschillende levens heen. Daar zullen de gidsen het dan vooral over hebben, en relaties leggen met de omstandigheden toen en je huidige leven.

Loading