afra koomen - praktijk voor spirituele coaching

 

 Groeien in je eigen kracht en heelheid

De gidsen zijn gericht op je wezenlijke ontwikkeling als spiritueel wezen. Zij helpen je om je levenslessen te leren. Ze zijn uitstekende therapeuten, die je precies geven wat je nu nodig hebt om verder te komen. In consulten wordt je energetische realiteit wezenlijk gezien en aangeraakt. Ze hebben daardoor vaak een transformerend en helend effect. Door te werken met wat je aangereikt wordt, groei je in je eigen kracht.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


In gesprek met de gidsen (je coaches)

Naar aanleiding van je persoonlijke vragen verhelderen de gidsen waar het op dit moment voor jou om gaat. Zij geven daarbij praktisch en helder aan hoe je vanuit de huidige situatie verder kunt gaan, afgestemd op je levensdoelen. Je kunt de gidsen beschouwen als 'coaches'.

In een consult breng je zelf je vragen in. In een 'live' sessie stel je de vragen aan Afra, anders doe je dat telefonisch, via e-mail of per brief. Vervolgens stemt Afra zich af op haar gidsen en geeft zij de antwoorden door. Afra is zo afgestemd dat ze daarvoor niet in trance hoeft te gaan. Ze blijft als persoon 'aanwezig'. Tijdens een consult is zij dus aanspreekbaar. In een 'live' sessie kun je dan ook echt een gesprek met de gidsen voeren. Er is dan bijvoorbeeld ruimte voor spontane vragen.

Alles is bespreekbaar, maar je krijgt geen ongevraagde informatie. Zo blijf je zelf aan het stuur van je eigen leven. Afra's ervaring is dat de gidsen alles wat je bezig houdt serieus nemen. Zowel jouw integriteit als die van anderen wordt volledig gerespecteerd.

De reacties van de gidsen zijn helder en to the point. Ze gaan direct naar de kern van de problemen, en leggen in heldere, begrijpelijke taal uit wat er speelt, in jezelf, of in de relatie met de omgeving.
Ze leggen daarbij de processen uit waar je mee te maken hebt. Ze verhelderen de energetische, psychologische, en eventuele karmische achtergronden. Ook geven ze praktische aanwijzingen om je situatie te verbeteren. 


De gidsen fungeren niet als toekomstvoorspellers. De toekomst is open. Je creëert je eigen werkelijkheid, op het kruispunt van je (onbewuste) wensen en verlangens èn je weerstanden.
De informatie is daarom afgestemd op het hier en nu. Vanuit het huidige moment geef je richting aan je toekomst.

De gidsen kunnen je helpen om je leven vorm te geven in harmonie met het grotere plan voor je leven. Je kunt ze beschouwen als coaches op dit gebied. Wat je met de informatie doet, blijft altijd je eigen vrije keuze en je eigen verantwoordelijkheid.

 

Luister naar een voorbeeld.

 

 

Diepgaande ontmoeting

Een consult is een diepgaande ontmoeting die je over veel kwesties in je leven helderheid kan geven. Of, zoals een cliënt het eens uitdrukte: "Hier heb ik meer aan, dan aan een jaar naar de psychiater". Waarmee overigens niet gezegd wil zijn, dat het werk van een psychiater niet zinvol zou zijn. Het geeft alleen goed aan, hoeveel duidelijkheid één sessie kan opleveren.

Zie ook reacties