afra koomen - praktijk voor spirituele coaching

 

 

Afra Koomen is een door InnerLinks erkend Facilitator voor het Transformatiespel. Afra_Koomen_Transformatiespel

Transformatiespel:
speel je leven

Zou je iets in je leven willen veranderen? Bijvoorbeeld:

• Wil je je relatie verbeteren?
• Wil je meer voldoening of succes in je werk    ervaren?
• Wil je je gezondheid verbeteren?
• Wil je je financiële situatie verbeteren?
• Sta je voor een belangrijke keuze en weet je niet
   goed wat te kiezen?  

Tijdens het – officieel begeleide - Transformatiespel spelen we een workshop in een kleine groep over belangrijke vragen van de spelers. Tijdens het spel speel je het spel van je leven, met alle uitdagingen die daarbij horen.

Spelenderwijs vergroot je je inzicht en overwin je belemmeringen die je ervan weerhouden je wensen te realiseren. De dagen zijn speels, boeiend, diepgaand en uitdagend!  

transformatiespelWorkshop

Een workshop bestaat uit een voorbereidende avond van 19.00 tot ca. 22.00 uur, gevolgd door een hele dag plus avond, van 10.00 tot 19.30 uur. Plaats van samenkomst is de praktijkruimte,
Goudplaat 26, 2134 WK Hoofddorp.


Weekend

Een weekend bestaat uit vrijdagavond van 19.00 tot ca 22.00 uur, zaterdag en zondag de hele dag + zondagavond, ca 20.30 uur. Plaats van samenkomst is ook de praktijkruimte, Goudplaat 26, Hoofddorp.

De financiële bijdrage voor deelname is € 150 p.p. voor de Workshop, voor het Weekend € 250 p.p. Voor koffie en thee wordt gezorgd. De maaltijden organiseer je in onderling overleg met je groep. 

Zelf groepje samenstellen
Je kunt ook zelf een groepje samenstellen, van 2 tot 6 personen. Dat kunnen vrienden, familie of collega's zijn. In overleg met Afra kun je een workshop of weekend plannen.


Voor meer informatie kun je bellen op werkdagen ’s morgens tussen 9.00 en 10.00 uur op 023 - 561 81 01.  

Loading

 

De workshops die sinds 2005 met Afra gespeeld zijn, zijn door de deelnemers als effectief (20%) tot zeer effectief (80%) beoordeeld.