afra koomen - praktijk voor spirituele coaching

 

 


Erkend Aura-Soma consultant

Sinds 1997 heeft Afra op drie niveaus Aura-Soma opleidingen gevolgd, waarvan twee in Engeland. Afra is als Aura-Soma consultant erkend door de International Academy of Colour Therapeutics in Engeland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aura-Soma

Aura-soma is een kleurentherapie, doorgegeven via Vicky Wall, een Engelse apothekeres en ostheopate. 104 flesjes, gevuld met natuurlijke, prachtig gekleurde vloeistoffen, hebben een evenwichtbevorderend effect op de kleurige aura die ons omringt en doordringt. Daarnaast brengt je eigen keuze uit de flesjes een dieper inzicht in wie je bent.

Aura-Soma-Afra_Koomen
In 1984 ontstond in Engeland een kleurentherapie, die o.a. zijn vorm vond in inmiddels 109 flesjes met natuurlijke, prachtig gekleurde vloeistoffen. Deze vloeistoffen zijn afgestemd op bepaalde frequenties van het licht (= kleur).

Om ons heen bevindt zich een energieveld, de aura. In de aura bevinden zich de chakra's. Dit zijn een soort draaikolken van energie, die energie opnemen en afvoeren en ons verbinden met onze omgeving. Deze chakra's zijn elk afgestemd op de verwerking van een bepaalde kleur, een bepaalde frequentie van het licht. Deze energietoevoer beïnvloedt onze geestelijke en lichamelijke conditie.

Je kunt je voorstellen dat een hierop inwerkende kleuren-‘voeding’ disbalans kan herstellen en ook een gunstig effect op het lichaam heeft. Dit is wat de Aura-Soma flesjes doen. Ze hebben een evenwicht-herstellend effect op het energieveld dat ons omringt. Mijn gidsen noemen in consulten regelmatig flesjes, en andere producten uit deze kleurentherapie ter ondersteuning bij de veranderingen waar mensen doorheen gaan.

Kleurenconsult
Een andere mogelijkheid is een kleuren-consult. Hierin kies je een aantal flesjes die je het mooist vindt. Je persoonlijke voorkeur voor bepaalde kleuren zegt iets over jezelf. Elk flesje betekent iets in relatie tot je levensdoelen en je ontwikkeling. Daarover wordt in een Aura-Soma consult gesproken.

Aura-Soma consulten geeft Afra als privépersoon, zonder haar gidsen. Als je wilt kunnen de gidsen ook toelichting geven. 

Een Aura-Soma consult duurt ca. een uur.

Tarief: € 65 (incl. 21% BTW).

Loading