afra koomen - praktijk voor spirituele coaching

 

Over de gidsen
en helder horen

Helder horen kun je vergelijken met helder zien. Waar helder zien het zien op een ander niveau is, is helder horen het horen op een ander niveau. Je kunt het beschouwen als het afgestemd zijn op een andere frequentie, net zoals je op de radio af kunt stemmen op verschillende stations.

Door haar begaafdheid en ontwikkeling is - inmiddels al weer heel wat jaren - gebleken dat Afra zuiver is afgestemd op een frequentie waarin ze precieze en duidelijke informatie kan ontvangen van haar geestelijke begeleiders, die ze haar Gidsen noem. Deze informatie blijkt heel waardevol voor mensen te zijn.

Sinds 1995 geeft Afra op deze manier consulten met haar gidsen, waarin mensen informatie, begeleiding en ondersteuning ontvangen voor allerlei kwesties in hun leven, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. De informatie die Afra ontvangt is helder en to the point. Tegelijkertijd heeft ze helderziende en heldervoelende ervaringen die de informatie die ze in woorden krijgt als het ware illustreren.

Drie gidsen

Er zijn drie vaste Gidsen, die heel verschillende aardse levens hebben geleefd. Zij zijn verlicht geworden en kennen Afra al heel lang, door verbindingen uit andere levens.

De Gidsen zelf hierover:

“Wij hebben de aardse dimensie in allerlei opzichten doorleefd en hebben uiteindelijk ons bewustzijn verbonden met het Goddelijke.

Vanuit deze staat van Zijn kunnen wij met grote helderheid gewaar zijn van ieder’s ontwikkeling en, met respect voor de actuele beleving van zijn of haar situatie, de mens verder begeleiden, door inzicht te bieden en mogelijkheden aan te reiken voor de diverse aspecten die in hun leven aandacht vragen.

Door de ontwikkeling van haar eigen bewustzijn is Afra in staat zich met het onze te verbinden en in woorden weer te geven wat doorgegeven kan worden.

Dit alles is nodig, opdat er meer licht in de wereld komt in deze tijd.”


Lees meer over het verloop van een sessie. Of luister naar een voorbeeld.

Loading