afra koomen - praktijk voor spirituele coaching

 

 


Alles is bespreekbaar.
Wát, dat is aan jou!

 

Afra Koomen

 

 


 

 

 

 

 

Wie geeft de consulten?

In de loop van haar leven is Afra erin getraind om onder alle omstandigheden innerlijk afgestemd te blijven zodat zij informatie uit een andere dimensie zuiver door kan geven. Daarnaast maken haar ruime algemene ontwikkeling en communicatie- en taalvaardigheid het mogelijk om informatie op veel verschillende gebieden helder en duidelijk te verwoorden.

Afra heeft zich o.a. ontwikkeld via de HBS, gevolgd door HBO Educatie en Creativiteit, en de School voor Psychodrama (post-HBO/postac.)

Daarnaast heeft zij een veelheid aan opleidingen gevolgd op het gebied van alternatieve en creatieve therapieën.

Haar eigen ervaringen leidden al sinds 1976 naar een verbreding en verdieping op het gebied van ‘het paranormale’ en spiritualiteit in al haar verschijningsvormen.

Afra heeft zowel in het bedrijfsleven als in de zorgsector gewerkt. Daarnaast heeft zij jarenlang een praktijk gehad waarin zij werkte met massage, regressies, voice dialogue, aura-reading en healing. Ook gaf Afra groepen psychodrama en helende reis door de chakra’s.

Sinds 1995 heeft dit alles zich uitgekristalliseerd in het werken met haar gidsen. Sindsdien heeft zij in Amsterdam individuele sessies, groepen en workshops met de gidsen gegeven.

Sinds 2003 woont en werkt Afra in Hoofddorp.

 

 

Interview Afra
Beluister hier het interview met Afra in het programma 'Er is meer' op Meerradio, 27 april 2014

Loading